بر اساس گزارش رسانهها ۶۸ پناهجوی مرد، در زمان آتشسوزی در روز سەشنبه در ساختمانی که برای دیپورت مهاجرت در نظر گرفته شده بود حضور داشتەاند.
رسانههای محلی میگویند کە این افراد در روزهای قبل، از گذرگاههای مرزی مختلف جمعآوری شدە و بە ساختمان مهاجرت در سیوداد خوارز انتقال یافتە بودند تا به کشورهای مبدا برگرداندە شوند.
گفتە میشود کە این پناهجویان از روز قبل اطلاع داشتەاند کە قرار است بە کشورهای خود، یا بە کمپهای دیگر انتقال بیابند.
دویچه وله فارسی را در اینستاگرام دنبال کنید
آندرس مانوئل لوپز اوبرادور، رئیسجمهوری مکزیک در بارە جزئیات این حادثە به رسانهها گفتە است: »پناهجویان در اعتراض بە مسئلە بازگرداندە شدن خود، تشکهایشان را جلوی درب پناهگاه گذاشتند و آنها را به آتش کشیدند.«
سیوداد خوارز در شمال مکزیک با شهر الپاسو در ایالت تگزاس آمریکا هم مرز است. پناهگاههای پناهجویان در این منطقه بە طور معمول مملو از جمعیت هستند. زیرا بسیاری از مردم منتظر فرصتی مناسب برای عبور از مرز هستند یا اینکە درخواست پناهندگی خود را تقدیم ایالات متحده کردە و منتظر پاسخ هستند. بسیاری از آنها ماهها یا حتی سالها در مراکز مهاجرت میمانند.
از زمان روی کار آمدن جو بایدن و دموکراتها تعداد مهاجران از آمریکای مرکزی به ایالات متحده به طور قابل توجهی افزایش یافته است. در ماه فوریه ، حدود صدهزار نفر در مرز مکزیک و آمریکا بازداشت شدند. این بدان معنی است که شمار مهاجران برای دهمین ماه متوالی افزایش مییابد و به زمان اوج مهاجرت از این مناطق در بهار ۲۰۱۹ نزدیک میشود. پس از شیوع کرونا، مهاجرت از مرز مکزیک تقریبا به صفر رسیده بود و در آوریل ۲۰۲۰ فقط کمی بیش از ۱۶ هزار نفر از طریق این مرز راهی ایالات متحده شده بودند.
به کانال دویچه وله فارسی در تلگرام بپیوندید
با وجود تلاش ماموران مرزی و هشدار وزیر امنیت داخلی، الخاندرو مایورکاس که خود یک آمریکایی مهاجرتبار است، در باره بسته بودن مرزها هنوز هم تعداد افرادی که در چند هفته گذشته سعی کردهاند از مرزها عبور کنند به طرز چشمگیری افزایش یافته است. گفته میشود یکی از دلایل این امر این است که قاچاقچیان مشتریهای بالقوه خود را فریب میدهند و میگویند که مرزها برای بزرگسالان بازگشایی شده است.
اغلب این مهاجران کسانی هستند که به دلیل بلایای طبیعی، وضعیت اقتصادی سخت محل زندگی خود، فقر و بیکاری و وضعیت بد امنیتی از کشورهای مبدا مانند هندوراس، السالوادور و یا گواتمالا راهی مرزهای آمریکا با مکزیک میشوند.
source
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر