۱۴۰۱ اردیبهشت ۲۵, یکشنبه

انحصار آموزش زبان خارجه را به زبان انگلیسی می‌شکنیم/تحمل اجرای سند ۲۰۳۰ در مدارس را نداریم

انحصار آموزش زبان خارجه را به زبان انگلیسی می‌شکنیم/تحمل اجرای سند ۲۰۳۰ در مدارس را نداریم

ایسنا/هرمزگان رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی گفت: در سال تحصیلی آینده انحصار آموزش زبان خارجه را به زبان انگلیسی می شکنیم و در هر استان در دو تا سه مدرسه زبان آلمانی جایگزین انگلیسی می شود.

احمد محمودزاده ظهر امروز (۲۲ اردیبهشت ماه) در حاشیه سفر به بندرعباس، افزود: با توافق صورت گرفته با سعید محمد، مشاور رئیس‌جمهور در امور مناطق آزاد تجاری – صنعتی و ویژه اقتصادی در جهت توسعه فضا و کیفیت آموزشی مناطق آزاد حرکت می کنیم که شاهد افزایش ۱۰۰ درصدی پوشش تحصیلی در تمامی مناطق آزاد باشیم.

وی با بیان اینکه افزایش هنرستان های فنی و حرفه ای و کاردانش در تمامی مناطق الزامی است، عنوان کرد: تمامی مناطق آزاد پای کار هستند و با دستور سعید محمد به طور حتم این موضوع عملی خواهد شد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی با اشاره به اینکه در مدارس غیردولتی رویکردمان رفتن به سمت ایجاد مدارس غیردولتی وابسته است، اضافه کرد: مدارس غیر دولتی وابسته به دلیل دارا بودن امکانات، ایجاد فضای مناسب و کمک در کاهش نرخ شهریه ها می توانند برای مردم کشورمان مفید باشد.

وی با بیان اینکه در سطح کشور ۲۰ هزار مدارس غیر دولتی وجود دارد که ۲۴۰ هزار نفر همکار فرهنگی و ۲ میلیون دانش آموز در آن حضور دارند، خاطرنشان کرد: ۱۲.۹ درصد دانش آموزان کشورمان در مدارس غیر دولتی تحصیل می کنند و حدود ۱۴ درصد مدارس سطح کشور را مدارس غیر دولتی تشکیل می دهند.

محمودزاده با اشاره به اینکه از بازنشستگان آموزش و پرورش می خواهم با تشکیل تعاونی ها درصدد ایجاد مدارس غیردولتی باشند، اضافه کرد: در سال تحصیلی آینده انحصار آموزش زبان خارجه را به زبان انگلیسی می شکنیم و در هر استان در دو تا سه مدرسه زبان آلمانی جایگزین انگلیسی می شود و در آینده بر روی زبان های فرانسوی، روسی، چینی و اسپانیایی هم برنامه ریزی خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه طرح ۲۴ ساعته، ۳۰ ساعته و ۶ ساعته کردن همکاران فرهنگی در مدارس غیر دولتی به ترتیب در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم در کمیسیون تحقیقات مجلس به تصویب رسیده است و خردادماه در صحن علنی تصویب نهایی می شود، عنوان کرد: تمامی امکانات آموزش و پرورش از لحاظ خدماتی، رفاهی و درمانی نیز از این پس برای همکاران مدارس غیر دولتی نیز اختصاص می یابد.

رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی با اشاره به اینکه در سال گذشته شهریه مدارس غیر دولتی در سطح کشور از ۲ میلیون تومان تا ۱۸ میلیون تومان بوده است، اظهار کرد: در سال جدید ۳۵ درصد شهریه به آیتم هایی از جمله سند تحول بنیادین، رویکرد تربیت و پرورشی و رویکرد آموزشی تعلق می گیرد و ۶۵ درصد به فضا و نیروی انسانی.

وی با بیان اینکه با توجه به تأکید مقام معظم رهبری هیچ مدرسه دولتی و غیر دولتی حق اجرای سند ۲۰۳۰ را ندارد، تصریح کرد: کسانی که اصرار بر اجرای آن در مدارس دارند باید کناره گیری گیری کنند و به هیچ وجه تحمل اجرای این سند را نداریم و تنها اجرای سند تحول بنیادین مورد تأکید آموزش و پرورش است.

محمودزاده با اشاره به اینکه در کل کشور در سطح ابتدایی پوشش بالای ۹۸ درصدی وجود دارد، اضافه کرد: به شدت افزایش پوشش تحصیلی مدنظرمان است و یک سوم جذب نیرو در کشور در آینده در مناطق کمتر توسعه یافته خواهد بود.

 

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر