همدان- مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان با بیان اینکه بیش از ۹۲ هزار دانشآموز همدانی در شبکه شاد نیستند، از عدم دسترسی ۳۳ درصد دانش آموزان این استان به شبکه شاد خبر داد.
به گزارش خبرنگار مهر، محمود نقوی چهارشنبه در جمع اصحاب رسانه استان همدان به بیانیه گام دوم انقلاب و نقش نیروی انسانی به عنوان سرمایههای مهم کشور اشاره کرد و گفت: این سرمایهها در آموزش و پرورش رشد میکنند و آینده جامعه را رقم میزنند بدین ترتیب باید بتوانیم در عرصه تعلیم و تربیت و نظام آموزش و پرورش به نحوی مناسب قدم برداریم.
وی با بیان اینکه استان همدان باید با هماهنگیها و تلاشهای صورت گرفته بر اساس شاخصها پیش رود، گفت: تلاش ما بر این است که در زمینههای مختلف جز ۱۰ استان برتر کشور باشیم بدین ترتیب، باید شاخصها احصا و بر اساس آنها پیش رفت.
مدیرکل آموزشو پرورش استان همدان به وضعیت استان همدان در برخی از شاخصها اشاره کرد و افزود: متأسفانه در حال حاضر، استان همدان رتبه ۲۲ کنکور سراسری در درس زبان انگلیسی را در ۱۲ سال گذشته داشته و درصد قبولی امتحانات نهایی در استان همدان، پایینتر از میانگین کشوری است.
رتبه ۱۷ کشوری همدان در قبولیهای کنکور سراسری
این مسئول با تصریح بر اینکه در قبولیهای کنکور سراسری نیز استان همدان رتبه هفدهم کشور را دارد، اظهار کرد: شیوع ویروس کرونا از یک سو، جاماندن برخی از دانش آموزان همدانی از تحصیل نیز از سویی دیگر موجب شد تا آمار بازماندگان از تحصیل و هم چنین افرادی که باید پایه تحصیلی شأن تکرار شود، بالا رود.
نقوی در تشریح این موضوع گفت: آمار دانشآموزان بازمانده از تحصیل استان همدان طی دو سال اخیر نامطلوب و پس از راستی آزمایی و بررسی مجدد، اعلام خواهد شد..
وی خاطرنشان کرد: در این زمینه طی بررسیهای صورت گرفته مشخص شد که سه هزار و ۵۰۰ نفر تکرار پایه در مقطع اول ابتدایی داشته ایم و برخی افراد نیز در سال گذشته برای کلاس اول ثبت نام نکرده بودند و امسال به مدرسه آمده اند که باید برای همه این مسائل برنامه ریزی شود.
نقوی با تاکید بر اینکه باید در عرصه هوشمندسازی و در اختیار قرارگرفتن زیرساختهای مربوطه بین دانش آموزان به نحو مناسبی وارد کار شد؛ اظهار کرد: بیش از ۹۲ هزار دانشآموز همدانی در شبکه شاد نیستند.
۷۶ روستای همدان اینترنت ندارد
مدیرکل آموزشو پرورش استان همدان ضمن ابراز تأسفاز این روند از عدم دسترسی ۳۳ درصد دانش آموزان این استان به شبکه شاد خبر داد و گفت :۷۶ روستای همدان اینترنت ندارد و آموزش دانشآموزان آنها به صورت حضوری یا با بستههای آموزشی پیش میرود و به نوعی، ۹ هزار و ۲۰۰ دانش آموز در استان همدان، فاقد موبایل و تبلت هستند.
وی در پاسخ به سوال خبرنگار مهر مبنی بر عدم نظارت بر شهریههای مهدهای کودک در استان همدان نیز گفت: باید بر این موضوع نظارت و وضعیت تعیین تکلیف شود؛ چرا باید زمانی که نرخ مهدهای کودک ۳۵۰ هزار تومان بوده است، با هزینههای مازاد تحمیل شده به والدین مانند خرید وسایل و غیره این میزان تا یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان هم برسد؟ این وضعیت باید پیگیری و نظارتها بر آن در آینده نزدیک قوت گیرد.
این مسئول در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه چهار میلیارد تومان اعتبار برای مدارس استان پیشبینی شده است، ادامه داد: در حال حاضر مدارس با کمک خیرین و والدین معلمان اداره میشود اما خوشبختانه بر اساس پیگیریها، اعتباراتی در این زمینه نیز پیشبینی شده است.
نقوی به تعطیلات نوروز و ستاد اسکان فرهنگیان همدان نیز اشاره کرد و گفت: در این زمینه ستاد اسکان در آماده باشد و تعداد ۱۹۹ کلاس ویژه را در نواحی یک و دو آموزش و پرورش همدان مهیّا ساخته ایم؛ هم چنین تعداد ۷۰۰ کلاس نیز برای ستاد اسکان فرهنگیان استان همدان نیز پیش بینی شده است.
مدیرکل آموزشو پرورش استان همدان به وضعیت دانشگاه فرهنگیان و غفلت از ظرفیت آن نیز اشاره کرد و گفت: در سند تحول بنیادین، آن چیزی که قله است، دانشگاه فرهنگیان است و از بهترینهای کنکور سراسری باید وارد این دانشگاه شوند، از سویی نباید شاهد باشیم که برخی از افراد به امید آنکه روزی معلم میشوند در پیش دبستانیها فعالیت و با حقوقهای بسیار پایین وارد کار میشوند.
وی از جذب ۴۵۷ نفر از طریق آزمون استخدامی به آموزش و پرورش استان همدان نیز خبر داد و گفت: هم اکنون، ر استان همدان بالغ بر ۳۰۷ هزار دانشآموز، ۲۵۰ مجموعه آموزشی، ۲۲ هزار معلم شاغل و ۱۸ هزار فرهنگی بازنشسته وجود دارند که این میزان با نیرویهای خدماتی به ۴۱ هزار نفر پرسنل در استان همدان میرسد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر