۱۴۰۰ مهر ۱۰, شنبه

ادامه طرح جنایتکارانه زجرکش کردن زندانیان سیاسی

ادامه طرح جنایتکارانه زجرکش کردن زندانیان سیاسی
سمیه کارگر: زمانی که در زندان قرچک بودم با سهیلا حجاب هم اتاقی بودم. سهیلا را با خنده‌هایش به یاد دارم. خنده‌های خاصش. خنده‌هایی که پر بود از زندگی و جوانی و امید. سهیلا اهل سازش نیست و اعتصاب غذا راهی است برای نشان دادن آن. جای سهیلا زندان نیست.

گزارش‌ها از ایران حاکی است سهیلا حجاب، فعال مدنی ۳۱ ساله و از مخالفان حجاب اجباری که دوران محکومیتش را در زندان قرچک ورامین سپری می‌کند، از دو هفته پیش و با وجود شرایط «نامساعد» جسمی همچنان در اعتصاب غذا به سر می‌برد.

خانم حجاب از ۲۸ شهریورماه دست به اعتصاب غذا زده است. این در حالی است که او از مشکلاتی در ناحیه معده و کلیه رنج می‌برد و در روزهای گذشته نیز، افت شدید فشار خون منجر به بیهوشی او شده است.

آرش صادقی، زندانی سیاسی سابق و فعال حقوق بشر، روز جمعه، نهم مهر، در یک رشته‌توییت از «وخامت» وضعیت جسمی سهیلا حجاب خبر داد: سهیلا حجاب که از۲۸شهریور در اعتراض به افزایش فشارهای بازجویان سپاه وارد اعتصاب غذا شده بود درشرایط حادی قرار دارد.سهیلا دو روز پیش براثر کاهش شدید فشار دچار بیهوشی شده و ازدیروز معده او توان پذیرش آب رانداشته و آب راپس میزند.

این زندانی سیاسی با اشاره به این‌که مسئولان زندان بعد از ماه‌ها حاضر به درمان خانم حجاب نیستند، افزود که او با اعتصاب خود «خواهان استفاده از حق قانونی، یعنی حق مرخصی درمانی است»‌.

به نوشته ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران (هرانا)، با دستور امین وزیری، دادیار ناظر بر زندانیان سیاسی، از اعزام سهیلا حجاب به بیمارستان و دسترسی او به مراقبتت‌های پزشکی به‌رغم بروز مشکلات کلیوی جلوگیری شده است.

سهیلا حجاب خردادماه ۹۸ توسط نیروهای امنیتی بازداشت و اواخر اسفند همان سال با تودیع قرار وثیقه سه میلیارد تومانی تا پایان مراحل دادرسی از زندان اوین آزاد شد.

شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب تهران به ریاست قاضی محمد مقیسه او را بابت اتهاماتی از قبیل «تبلیغ علیه نظام»، «اجتماع و تبانی»، «تشویش اذهان عمومی به قصد آشوب» و «تشکیل گروه غیرقانونی» مجموعا به ۱۸ سال حبس محکوم کرد که با اعمال قانون ۱۳۴ مجازات اسلامی، پنج سال از این حکم برای او قابل اجراست.

پس از تایید حکم از سوی شعبه ۳۶ دادگاه تجدیدنظر استان تهران، خانم حجاب روز سوم خرداد ۹۹ توسط ماموران اطلاعات سپاه بازداشت و به زندان قرچک ورامین منتقل شد.

گزارش‌ها همچنین حاکی از گشایش پرونده‌ای جدید علیه این فعال مدنی در دوران حبس است. خانم حجاب در این پرونده نیز به دلیل تماس‌های تلفنی با خارج از زندان و انتشار صحبت‌هایش در فضای مجازی به «تبلیغ علیه نظام» و «تشویش اذهان عمومی» متهم شده است.

رسانه‌های وابسته به نهادهای امنیتی جمهوری اسلامی ایران دلیل بازداشت این فعال مدنی ۳۱ ساله را «هواداری از یکی از سازمان‌های مخالف نظام» عنوان کرده‌اند.

New Title

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر