به گزارش خبرگزاری هرانا، ارگان خبری مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران، امروز شنبه ۲۵ اردیبهشتماه ۱۴۰۰، هیراد پیربداقی، فعال کارگری بازداشت و جهت تحمل دوران محکومیت خود به زندان اوین منتقل شد.
بازداشت آقای پیربداقی جهت تحمل دوران محکومیت وی پس از حضور در پلیس امنیت گیشا صورت گرفته است. او صبح امروز به همراه عسل محمدی و سعید ملایری جهت بازپسگیری لوازم ضبط شده در جریان بازداشت تجمع روز کارگر به این محل مراجعه کرده بود.
روز شنبه ۱۱ اردیبهشتماه در جریان تجمعی که به مناسبت روز جهانی کارگر در مقابل وزارت کار در تهران برگزار شده بود، عسل محمدی، هیراد پیربداغی و سعید ملایری توسط نیروهای امنیتی بازداشت و پس از ضبط تلفن های همراه و برخی لوازم شخصی ساعاتی بعد آزاد شده بودند.
آقای پیربداقی به همراه دو فعال کارگری دیگر به نام های رهام یگانه و فرید لطف آبادی در تاریخ ۱۲ مرداد ۹۸، در پی حضور در تجمع خانواده متهمین پرونده اعتراضات هفت تپه در مقابل ساختمان دادگاه انقلاب، توسط نیروهای امنیتی بازداشت و یک روز بعد، پس از تفهیم اتهام و صدور قرار بازداشت موقت در دادسرای اوین به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل شد.
هیراد پیربداقی و فرید لطف آبادی در شعبه ۷ بازپرسی و رهام یگانه در شعبه ۴ بازپرسی دادسرای اوین از بابت اتهام “اخلال در نظم عمومی” مورد تفهیم قرار گرفتند و نهایتا مورخ ۵ شهریورماه ۹۸ از زندان اوین آزاد شدند.
هیراد پیربداقی مجددا در تاریخ ۳۰ شهریورماه ۹۸ برای تحویل گرفتن لوازم شخصی ضبط شده به شعبه ۷ بازپرسی دادسرای اوین مراجعه کرده و به دستور بازپرس پرونده، قرار کفالت ۵۰ میلیون تومانی وی به قرار وثیقه افزایش پیدا کرد و پس از بازداشت به بازداشتگاه اداره اطلاعات موسوم به بند ۲۰۹ زندان اوین منتقل و روز شنبه ۶ مهرماه ۹۸ با تودیع قرار وثیقه ۴۰۰ میلیون تومانی از زندان اوین آزاد شد.
جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات هیراد پیربداقی، رهام یگانه و فرید لطف آبادی مورخ ۲۰ بهمن ۱۳۹۸، در شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران برگزار شده بود. آقای پیربداقی در تاریخ ۳ اسفندماه ۹۸ توسط شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب تهران از بابت اتهام “اجتماع و تبانی علیه امنیت ملی” به ۶ ماه حبس تعزیری محکوم شد.
وی اردیبهشتماه سال گذشته طی احضاریهای جهت اجرای حکم شش ماه حبس تعزیری به شعبه یک اجرای احکام دادسرای عمومی و انقلاب تهران فراخوانده شده بود.
source https://www.azadegy.de/?p=25208
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر