پسر ۱۱ ساله حساب ۶۰ میلیونی مادرش را خالی کرد
تاریخ ارسال 06.03.2021
حالا که بهخاطر کرونا و کلاسهای آنلاین مدارس، همه دانشآموزان مجهز به گوشی یا تبلت شدهاند، یکی از راههای پر کردن اوقات فراغت برای آنها شرکت در بازیهای آنلاین است.
به گزارش ایلنا، حالا که بهخاطر کرونا و کلاسهای آنلاین مدارس، همه دانشآموزان مجهز به گوشی یا تبلت شدهاند، یکی از راههای پر کردن اوقات فراغت برای آنها شرکت در بازیهای آنلاین است.
بازیهایی که اگر با نظارت والدین همراه نباشد ممکن است دردسرهای بزرگی بهوجود بیاورد. مثل ماجرایی که چند روز پیش در مشهد رخ داد و در جریان آن پسری 11ساله ظرف 4روز حساب 60میلیون تومانی مادرش را خالی کرد.
این پرونده زمانی به جریان افتاد که زنی راهی پلیس فتا مشهد شد و گفت که حساب بانکیاش خالی شده است. او توضیح داد: من سرپرست خانوادهام هستم و 3فرزند دارم. بهدلیل درآمد کمی که دارم زندگی را به سختی میگذرانیم و همه تلاشم این است که فرزندانم کم و کسری نداشته باشند. برای همین از مدتها قبل 60میلیون تومان در حسابم بود که قصد داشتم آن را برای پول پیش خانه و رفاه بیشتر فرزندانم استفاده کنم اما روز گذشته که به بانک رفتم، متوجه شدم پولی در حسابم نیست. شوکه شدم و ماجرا را به رئیس بانک اطلاع دادم و آنها بعد از بررسی تراکنشها گفتند که همه 60میلیون تومان موجودی حسابم صرف خریدهای اینترنتی شده است.
ردپای پسر خردسال
با شکایت این زن، تحقیقات برای شناسایی سارق اینترنتی شروع شد. مأموران متوجه شدند که سرقت از حساب شاکی در چند مرحله و بین ساعات 3 تا 5صبح صورت گرفته است. مأموران با ردگیری سرنخهای به جا مانده از سارق او را شناسایی کردند و معلوم شد که سارق اینترنتی کسی نیست جز پسربچه 11ساله خانواده.
پسر ۱۱ساله حساب ۶۰میلیونی مادرش را خالی کرد
کسی که ظرف 4روز، 60میلیون تومان موجودی حساب مادرش را صرف یک بازی اینترنتی کرده بود. ماموران به تحقیق از این پسربچه پرداختند و او گفت: از مدتی قبل شروع به یک بازی آنلاین کردم. بازی طوری بود که باید یک شخصیت را انتخاب میکردم و بعد برای اینکه این شخصیت را پر قدرت کنم و بتوانم مراحل مختلف بازی را طی کنم، میبایست برایش لوازمی همچون سلاح و تجهیزات میخریدم. اما برای خرید این تجهیزات باید پول پرداخت میکردم.
او ادامه داد: چون میخواستم به مراحل نهایی بازی برسم، تصمیم گرفتم این پول را از حساب مادرم پرداخت کنم. من از قبل رمز گوشی مادرم را میدانستم و اطلاعات حساب بانکیاش را که در گوشیاش بود بهدست آوردم. پس از آن شروع به خرید تجهیزات برای بازی آنلاین کردم. این بازی بهگونهای است که امکان چت کردن هم وجود دارد و در چت بازی با فردی آشنا شدم که میگفت اگر برای او هم تجهیزات بخرم، در مراحل بعدی بازی کمکم میکند. این بود که 8میلیون تومان هم برای او خرید کردم و هر بار که خرید میکردم و پیامکش به گوشی مادرم میآمد، پیامک را پاک میکردم تا او متوجه نشود.
پسربچه 11ساله گفت: مدتی بعد، همان فردی که برایش تجهیزات خریده بودم، تهدیدم کرد که اگر بیشتر خرید نکنم، ماجرا را به مادرم میگوید و مرا لو میدهد. برای همین مجبور شدم پول بیشتری برای اینکه او هم مراحل بازی را طی کند خرج کنم و وقتی بهخودم آمدم که حساب مادرم خالی شده بود.
با اظهارات پسر نوجوان، عرق سردی بر پیشانی مادرش نشست. چرا که نه میتوانست از پسر خردسالش شکایت کند و نه امکان بازگرداندن پولهای از دست رفتهاش وجود داشت.
بهگفته سرهنگ جواد جهانشیری، رئیس پلیس فتا خراسان رضوی، یکی از دلایل اصلی این اتفاق عدمنظارت مادر بر فعالیت پسرش در فضای مجازی است. این روزها نوجوانان، زمان زیادی را در فضای مجازی میگذرانند و عدمنظارت بر آنها، ممکن است دردسرهای زیادی به همراه داشته باشد.
والدین هرگز نباید اجازه دهند که رمز و اطلاعات حساب بانکی آنها در اختیار فرزندانشان قرار بگیرد و درصورت استفاده فرزندان از بازیهای آنلاین باید مراقب باشند که آیا این بازیها برای فرزندشان مناسب است یا اینکه ممکن است به او آسیب وارد کند. بررسی این پرونده نشان میدهد که پسربچه 11ساله بین ساعت 3 تا 5 صبح اقدام به خرید اینترنتی برای بازی آنلاین میکرده و این یعنی والدین باید زمانهای حضور فرزندانشان در فضای مجازی را کنترل کنند تا مبادا گرفتار حوادث مشابه شوند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر