۱۳۹۹ تیر ۱۵, یکشنبه

ایران؛ ثبت بالاترین رکورد مرگ و میر بر اثر کرونا


کرونا در ایران: با درگذشت ۱۶۳ نفر در یک روز، مرگ و میر روزانه به شمار بی‌سابقه‌ای رسید

سخنگوی وزارت بهداشت در ایران امروز گفت: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند.

بنا به گزارشها، دوره دوم اوج‌گیری شیوع بیماری کووید۱۹ که چند هفته‌ای است در ایران آغاز شده و جدا از افزایش موارد ابتلا و قرار گرفتن برخی استان‌ها در وضعیت هشدار، نگرانی در خصوص روند صعودی شمار مرگ و میر ناشی از ابتلا به این بیماری را نیز تشدید کرده است.

رئیس شورای شهر مشهد با اشاره به افزایش لحظه ‌به لحظه آمار مبتلایان و جانباختگان کرونا در این شهر از قرارگیری نیمی از شهرستان‌های خراسان رضوی در وضعیت قرمز این بیماری خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدرضا حیدری با انتشار یادداشتی در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی اینستاگرام، نوشت: رئیس و اعضای محترم ستاد مبارزه با کرونای استان خراسان رضوی، برابر آخرین وضعیت اعلام شده، نیمی از شهرستان‌های استان که ۷۰ درصد جمعیت خراسان رضوی را در خود جای داده‌اند، در شرایط قرمز قرار دارند.

وی ادامه داد: آمار مبتلایان، بیماران بستری‌ در بیمارستان‌ها و فوتی‌ها در شهر مشهد هم هر لحظه رو به افزایش است. از این رو مدیریت شهری مشهد آمادگی کامل دارد برای وضع و ایجاد محدودیت و افزایش کنترل‌ها اقدام کند.

شهر تهران در آستانه وضعیت قرمز

وضعیت بستری بیماران کرونایی در تهران، باعث شده تا این کلانشهر در آستانه قرمز شدن قرار بگیرد.

به گزارش مهر، اوج گیری دوباره بیماری کرونا در برخی از استان‌های کشور، باعث شده تا مسئولان وزارت بهداشت از وضعیت موجود ابراز نگرانی کنند. این در حالی است که بر اساس مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا، از ۱۵ تیر ماه ۹۹، استفاده از ماسک در مکان‌های پرتجمع، اجباری خواهد شد.

در همین حال، ۱۴ استان کشور در وضعیت قرمز و هشدار قرار دارند که تهران نیز فعلا در لیست استان‌هایی است که در شرایط هشدار قرار دارند.

بر اساس آنچه که سیما سادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، اعلام کرده است، تا روز گذشته ۱۴ استان در وضعیت قرمز و هشدار قرار داشته اند. این در حالی است که میزان بیماران کرونایی بستری در تهران، ظرف روز‌های اخیر به شکل عجیبی افزایش یافته و تقریبا ظرفیت تخت‌های کرونایی بیمارستان‌های استان تهران، پر شده است.

بابک عشرتی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، گفت: در روز‌های اخیر و به دنبال بازگشایی‌ها و انجام مسافرت ها، شاهد افزایش موارد ابتلا به کرونا هستیم.

وی با اشاره به عدم رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی از سوی برخی از هموطنان، افزود: این وضعیت منجر به افزایش موارد بستری و مرگ و میر می‌شود.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، تاکید کرد: از مردم درخواست می‌کنیم همچون ایام عید، به رعایت پروتکل‌های بهداشتی پایبند باشند.

وی افزود: نکته مهم در این روزها، استفاده از ماسک است که درخواست می‌کنیم بدون ماسک از خانه بیرون نیایید. همچنین، شستن دست‌ها را مرتب انجام دهید و تا حد امکان به سفر نروید.

در همین حال، علی رضا دلاوری معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، نیز نسبت به وضعیت ایجاد شده ابراز نگرانی کرد و گفت: اگر همین وضعیت ادامه داشته باشد، قطعا با مشکل مواجه خواهیم شد. بنابراین، لازم است که در خصوص برخی تصمیمات قبلی برای لغو محدودیت ها، تجدید نظر شود.

با یک ضایعه عمیق مواجه هستیم

معاون کل وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه هیچ عامل ویروسی تاکنون در این مدت کوتاه کشته نداده است، خاطرنشان کرد: کرونا شوخی بردار نیست و جدی جدی آدم می‌کشد. اخیرا موارد بستری مبتلایان بدحال و جوان افزایش یافته است و همه این‌ها یک زنگ خطر و هشداری است و مردم نباید این معضل را شوخی بدانند.

وی با اشاره به اینکه با یک ضایعه عمیق مواجه هستیم، تصریح کرد: تا الان فقط در بیمارستان‌های دولتی ۱۵ هزار و ۸۴ نفر علائم بیماری کووید۱۹ پیدا کردیم و تا دیروز صبح ۹۹۸۶ نفر از کادر درمان تنها در بیمارستان‌های دولتی با تست مثبت کرونا مواجه شدند، این در حالی است که ۶۴ نفر دکتر و پرستار و پیراپزشک تنها در بیمارستان‌های دولتی جان خود را از دست داده‌اند. متاسفانه براساس مشاهداتم تنها در بیمارستان بوکان ۴۰ نفر در قرنطینه بودند. برخی از این عزیزان مدت‌ها است که کودکان و پدر و مادر خود را ندیده‌اند.

حریرچی تاکید کرد: اینکه برخی محدودیت‌ها بازگردد اجتناب ناپذیر است. همانطور که ستاد ملی کرونا با ماهیت شهرستانی تصویب کرده است، اکنون ۶ استان به علاوه استان تهران درخواست‌هایی در این زمینه داشتند. این محدودیت‌ها در استان‌هایی مانند آذربایجان غربی اعمال شده است و مساجد، سینماها، مدارس و… با این اختیارات تعطیل شده است.

در همین حال معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از پر شدن تخت‌های مربوط به بیماران کرونا در بیمارستان‌های دانشگاهی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد و گفت: اگر از بروز بیماری پیشگیری نکنیم، این گلوله برف بزرگ شده و ممکن است در جایی تاب‌آوری سیستم درمانی دیگر پاسخگو نباشد.

بالغ بر یک تا دو میلیون ایرانی فوت می ‌کنند؟

رئیس شبکه بهداشت و درمان در بروجرد پیش تر گفته بود: بیست درصد مردم شهرستان به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند

به گزارش ایسنا، محمد کاکاوند گفت: از نظر شیوع بیماری تقریبا بسیار بد هستیم و برآورد میدانی ما این است که ۲۰درصد مردم شهرستان مبتلا شده‌اند».

وی تصریح کرد: برای این بیماری هیچ راه و چشم‌اندازی وجود ندارد و در آستانه آن هستیم که بیش از ۵۰درصد مردم ایران مبتلا شوند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان بروجرد خاطرنشان کرد: از این میزان سه الی چهار درصد فوت می‌کنند که بالغ بر یک تا دو میلیون ایرانی خواهد بود.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم گفته بود: در بیمارستان خورشید ما داریم در راهروهای این بیمارستان بیمار را بستری می‌کنیم.

یک عضو مجلس شورای اسلامی هم گفت: هر چند مسئولان وضعیت شهرستان اهواز را زرد اعلام کرده‌اند ولی وضعیت این شهرستان اصلا خوب نبوده و فوق بحرانی است. حتی تخت‌های ویژه بیمارستانی در اهواز پر شده‌اند و باید برای این امر فکری عاجل داشت.

کریم حسینی در باره پنهان‌کاری آمار واقعی قربانیان هم گفت: اعتقاد دارم باید آمار صحیح در اختیار مردم قرار بگیرد تا آمارهای غلط در فضای مجازی منتشر نشود، چرا که این موضوع بیشتر باعث نگرانی مردم می‌شود



source https://www.azadegy.de/?p=20076

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر