گرچه جمهوری اسلامی به طور کلی با ساختار حکومت آمریکا مخالف است، اما در انتخابات پیش روی آمریکا، نامزد دموکرات را به ترامپ ترجیح میدهد.
سخنگوی دولت روحانی در پاسخ به سئوال یک خبرگزاری روسی مبنی بر اینکه آیا انتظار دارید که در صورت پیروزی نامزد دموکرات در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تحریم ها علیه شما کاهش یابد؟ گفت:
…من تمایلی به اظهار نظر درباره سیاست داخلی و رقابت های انتخاباتی آمریکا ندارم. از نظر ما، اینکه چه کسی در کاخ سفید مستقر باشد، اهمیتی ندارد. تاریخچه سیاست های آمریکا در برابر جمهوری اسلامی به خوبی نشان می دهد که دشمنی با نظام یک رویه مشترک برای همه روسای جمهور آمریکا بوده است. با این وجود امیدواریم که اگر تا امروز، سیاست داخلی آمریکا یکی از موانع بازگشت آمریکا به مسیر صحیح دیپلماسی (زدوبندهای پشت پرده) با جمهوری اسلامی بوده، بعد از پایان انتخابات آمریکا این مانع برطرف شود. سیاست خارجی ما در برابر آمریکا از اصول معینی پیروی می کند و ما آماده ایم با هر رئیس جمهوری که حاضر به تن سپردن به قوانین بین المللی و در پیش گرفتن احترام متقابل باشد، دیپلماسی را آزمایش کنیم….
ترامپ: دوباره در انتخابات پیروز می شوم
نتایج جدیدترین نظرسنجی که هفته پیش منتشر شد نشان میدهد حدود ۶۰ درصد از شهروندان آمریکایی از نحوه مدیریت ترامپ ناراضی هستند. با وجود این، نتایج نظرسنجیها در آمریکا به خصوص بعد از انتخابات ریاستجمهوری سال ۲۰۱۶ به شدت با تردید همراه شدهاند.
به گزارش فارس، در آن انتخابات، به ندرت در نظرسنجیها احتمال پیروزی ترامپ در برابر «هیلاری کلینتون» مطرح میشد اما در نهایت او توانست به عنوان چهل و پنجمین رئیسجمهور آمریکا ساکن کاخ سفید شود.
ترامپ در پیامی در توئیتر روز دوشنبه از نظرسنجیها انتقاد کرده و نوشته که او برنده انتخابات خواهد بود.
او نوشت: «بسیار متأسفم به اطلاع دموکراتهای بیخاصیت برسانم که نتایج نظرسنجیهای داخلی من خیلی خوب است. درست مثل سال ۲۰۱۶، نظرسنجیهای برخی رسانه ها جعلی هستند. فکر میکنید وقتی من برنده شوم از مخاطبانتان عذرهواهی میکنید؟ مردم نظم، قانون و ایمنی میخواهند.»
رئیسجمهور آمریکا در پیامی دیگر اعلام کرد که ۹۵ درصد از هواداران حزب جمهوریخواه از او حمایت میکنند و نوشت: «میزان رضایت از رئیسجمهور ترامپ در حزب جمهوریخواه ۹۵ درصد است. تصور میکنم ۵ درصد باقی، یا آنهایی هستند که اسمشان را جمهوریخواه گذاشتهاند یا احمقهایی هستند که داشتن قضات و دیوان عالی فوقالعاده، ارتش جدید و قدرتمند، امنیت دوبرابری، کاهش عظیم مقررات اداری و خیلی چیزهای دیگر برایشان مهم نیست!»
نظرسنجیهای سراسری روایت کاملی ارایه نمیدهند
جوشوا سندمن، استاد علوم سیاسی دانشگاه نیو هِون می گوید اگر نتایج همه نظرسنجیها تا روز انتخابات سال ۲۰۱۶ درست بود، هیلاری کلینتون نامزد وقت دموکراتها اکنون باید رئیسجمهوری آمریکا بود!
وی معتقد است ارزیابی دادههای خام نظرسنجی به تصورات و کجفهمیهای نظرسنجها هم بستگی دارد. یکی از برگهای برنده ترامپ پوپولیستبودن او است. رهبران یا نامزدهای پوپولیست حمایت شهروندانی را کسب میکنند که باور دارند منافع و نگرانیهای آنها از سوی دولت مستقر و نهادهای اقتصادی و اجتماعی تأمین میشود. ترامپ متعهد شده که صدای زنان و مردان فراموششده باشد.
پیامها و اقدامات پوپولیستی ترامپ با تأکید بر جایگاه حمایتی او ازجمله در بین «افراد فراموششده»، «افرادی که تحصیلات دانشگاهی ندارند» و «طبقات کارگری» (بهویژه در شهرهای کوچک و مناطق روستایی)، مسیحیان انجیلی و محافظهکاران اجتماعی و فرهنگی و جمهوریخواهان محافظهکار است.
نظرسنجیهای انبیسی و روزنامه والاستریت ژورنال که چندهفته پیش انجام شده نشان داد محبوبیت ترامپ ۴۶درصد است، محبوبیت او دربین میانهروها ۳۶درصد و در بین جمهوریخواهان ۸۹درصد است. نظرسنجیهای سراسری روایت کاملی را از جایگاه حمایتی او ارایه نمیدهند.
شخصیت ترامپ و رفتارهای تهاجمی او قبل از انتخابات سال ۲۰۱۶ نیز معلوم بود و این امر رأیدهندگان آمریکایی را دلسرد نکرد. در ماههای اخیر نقش دولت او در کنترل همهگیری ناشی از شیوع کرونا و بیعدالتی نژادی با شکستی جدی و مخرب مواجه شد اما این امر نمیتواند تغییر چندانی در گرایشهای عمومی ایجاد کند.
source https://www.azadegy.de/?p=20032
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر