پژوهشگران چینی یک ویروس جدید از ویروسهای آنفلوآنزا را در خوک پیدا کردهاند که توان بالقوه برای تبدیل شدن به یک پاندمی (همهگیری) جهانی را دارد.
آنها میگویند نگران تغییر و جهش ژنتیکی این ویروس هستند که به آن توان سرایت گستردهتر و انتقال انسان به انسان را خواهد داد؛ ویژگی که میتواند علت زمینهساز یک اپیدمی جهانی شود.
ظهور یک آنفلوآنزا جدید از مهمترین نگرانیهای کارشناسان بهداشت عمومی در جهان است و این بار این نگرانی همزمان شده با همهگیری جهانی ویروس جدید کرونا که تاکنون بیش از ۱۰ میلیون نفر را آلوده و جان ۵۰۰ هزار نفر را گرفته است.
آخرین بار که یک آنفلوآنزا جدید همهگیری جهانی پیدا کرد به سال ۲۰۰۹ باز میگردد که یک نوع جدید آنفلوآنزای خوکی از مکزیک آغاز شد، اما کمی بعد معلوم شد که آن قدرها هم خطرناک نیست چرا که افراد بزرگسال در برابر آن نوعی ایمنی از خود نشان دادند که میتوانست ناشی از تجربه سیستم ایمنی بدن آنها از مواجهه با ویروسهای قبلی بوده باشد.
دسترسی به اسناد پنهان کاریهای دولت چین
خبرگزاری آسوشیتدپرس در گزارشی می نویسد سازمان بهداشت جهانی سراسر ماه ژانویه به طور علنی، آن چه را که اقدام چین در واکنش سریع به شیوع ویروس کرونا میخواند، تمجید می کرد و از دولت چین به خاطر به اشتراک گذاشتن «فوری» نقشه ژنتیک ویروس و تعهدش به «شفافیت» تشکر میکرد؛ اما پشت صحنه ماجرا به طور عمده چیز دیگری بود.
خبرگزاری آسوشیتدپرس می نویسد که دریافته است چین در پشت صحنه تاخیرهای عمدهای داشت و مقامات سازمان بهداشت جهانی نیز از بابت عدم دریافت اطلاعات کافی، که برای مبارزه با شیوع ویروس لازم بود، آشفته بودند.
source https://www.azadegy.de/?p=19969
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر