به گزارش ایسنا، روزنامه فایننشال تایمز گزارش داده است که این اقدام به این معنی است که دیپلماتهای اتحادیه اروپا حدود ۱۲ هفته پس از ترک کابل به این شهر باز میگردند، زیرا بروکسل به دنبال هماهنگی تلاشهای صورت گرفته برای کمک رسانی و ادامه تخلیه شهروندان افغان است.
ذبیحالله مجاهد، معاون وزارت اطلاعات و فرهنگ و سخنگوی حکومت طالبان به بی بی سی گفت که حکومت طالبان از این اقدام اتحادیه اروپا استقبال میکند.
مجاهد گفت: ما به این اقدام اتحادیه اروپا خیر مقدم می گوییم. این اقدام اتحادیه اروپا به نفع و خیر دو طرف خواهد بود، هم اروپا میتواند از این ناحیه نفع ببرد و هم افغانها، چون راه برای تعامل دیپلماتیک و همکاریها فراهم می شود و اعتماد بیشتر میشود.
افراد مطلع از این تصمیم به روزنامه فایننشال تایمز گفتهاند که بخش دیپلماتیک اتحادیه اروپا قصد دارد به دیپلماتهای کشورهای عضو هم امکان دهد در دفتر نمایندگی این اتحادیه در کابل مستقر شوند.
به نوشته این روزنامه، بازگشت برنامه ریزی شده نمایندگی دیپلماتیک اتحادیه اروپا در کابل در حالی صورت میگیرد که قدرتهای جهانی تلاش میکنند درباره نحوه برخورد با رهبران جدید افغانستان راهی پیدا کنند.
اتحادیه اروپا گفته است که به دنبال یک رویکرد دقیق در برابر طالبان است و در حالی میخواهد با دولت طالبان در تعامل باشد که از به رسمیت شناختن آن خودداری میکند.
در حال حاضر اکثر کشورهای غربی نمایندگیهای دیپلماتیک خود را از کابل به دوحه، پایتخت قطر منتقل کرده اند و از این کشور به عنوان واسطه بین کشورهای غربی و طالبان استفاده میکنند.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر