به گزارش جامعه ۲۴، انتشار این خبر در رسانههای داخلی و خارجی، با واکنشهای جدی و طنزی در فضای عمومی جامعه روبرو شد و به سرعت به عنوان یکی از موضوعات داغ فضای مجازی طی روز گذشته در رأس توجه بود.
حجتالاسلام محمدتقی فاضل میبدی، عضو مجمع محققین و مدرسین حوزه علمیه قم با بیان اینکه با چنین اقدامی موافق نیستم، گفت: به هر میزان که موضوعات دینی و مذهبی تبدیل به نهادها و دستگاههایی شود که در آنها مدرک ملاک عمل و پذیرش افراد است، از فرهنگ اسلامی دور شدهایم. در حوزه علمیه باید درباره این موضوع طرح بحث شود که اگر این تصمیم درست باشد و عدهای بخواهند برای موضوع امر به معروف و نهی از منکر، رشته آکادمیک ایجاد کنند، چه بر سر این مقوله که یکی از فروع دین است میآید؟ اینکه عدهای با انگیزههای شغلی و نه دینی و اسلامی، مشغول به تحصیل در این رشته شوند و مدرک بگیرند، اقدام بیهودهای بوده و دیگر امر به معروف و نهی از منکر نیست.
این مدرس حوزه علمیه ادامه داد: امر به معروف و نهی از منکر، فرایندی دارد که البته تحت شرایط به وجود آمده این امر در جامعه ما هم محقق نخواهد شد، لذا با ایجاد رشته و اعطای مدرک نیز مشکل حل نمیشود. مدرکگرایی در هر موضوعی از دین و مذهب، به نفع اسلام نیست.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر