خبرگزاری رویترز به نقل از این فعالان نوشته است که در صورت تحریم المپیک زمستانی چین، جهان کمتر در آن چه آنها «نسلکشی» مسلمانان این کشور توصیف کردهاند شریک خواهد بود.
گروههای حقوق بشری و قانونگذاران آمریکایی از کمیته بینالمللی المپیک خواستهاند بازیهای المپیک زمستانی چین را به تعویق بیندازد، یا آن را به کشور دیگری منتقل کند، مگر این که چین به آن چه ایالات متحده، «نسلکشی مداوم» اویغورها و دیگر مسلمانان مینامد، پایان دهد.
مقامات چینی متهم به بازداشت حدود یک میلیون اویغور و اعضای دیگر اقلیتهای اصلی مسلمان و نیز سوءاستفاده از آنها در اردوگاههای کار اجباری از سال ۲۰۱۶ هستند.
چین با این حال این اتهامات را رد میکند و میگوید اردوگاههای ادعاشده، مراکز آموزش حرفهای برای مبارزه با افراطگرایی هستند.
رفتار چین با اقلیتها در آستانه بازیهای المپیک زمستانی که قرار است از چهارم تا بیستم فوریه برگزار شود، بیشتر مورد توجه فعالان حقوق بشر قرار گرفته است.
فعالان اقلیت اویغور میگویند دولت چین از اردوگاههای بازآموزی برای شستشوی مغزی مردم و نابود کردن فرهنگ ویژه قوم و هویت اسلامی آنها استفاده میکند.
علاوه بر این، نتایج یک تحقیق که تیرماه سال گذشته منتشر شد، نشان میدهد نهادهای دولتی چین با هدف کنترل رشد جمیعت اویغور ساکن ایالت غربی سینکیانگ، زنهای این اقلیت را به شکل اجباری عقیم میکنند.
گزارشهایی درباره «تجاوز سیستماتیک» به زنان مسلمان این منطقه نیز منتشر شده است که مانند همه گزارشها از سوی دولت چین تکذیب شده است.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر