به گزارش ایلنا، جواد حسینی روز پنجشنبه، اول مهر، ضمن اعلام این خبر گفت که بخشی از نیاز این دانشآموزان از طریق اعتبار هوشمندسازی مدارس تامین خواهد شد.
او به تعداد ابزارهای هوشمندی که قرار است از این منبع تامین شود و زمان دسترسی دانشآموزان به این ابزارها اشاره نکرد.
مقامات وزارت آموزش و پرورش تاکنون درباره وضعیت دسترسی دانشآموزان به اینترنت در سال تحصیلی جدید آماری ارائه ندادهاند.
حسن الحسینی، مشاور وزیر آموزش و پرورش و مسئول شبکه شاد، در پاییز ۹۹ اعلام کرده بود که از ۱۱ میلیون دانشآموز کشور، حدود ۳.۵ میلیون نفر فاقد ابزار هوشمند بوده یا دسترسی به اینترنت هستند.
با وجود ارائه آمارهای مختلف درباره تعداد دانشآموزان بازمانده از تحصیل به دلیل عدم دسترسی به امکانات هوشمند در سال تحصیلی گذشته، بهروز محبی، نماینده سبزوار، فروردین امسال از ترک تحصیل ۳۰ تا ۴۰ درصد از دانشآموزان و دانشجویان در چند شهر به دلیل عدم دسترسی به امکانات آموزشی خبر داده بود.
آقای محبی گفته بود که اینترنت برخی روستاها در ایران همچنان تو-جی (2G) است، در حالی که دانشآموزان و دانشجویان برای ارسال و بارگیری ویدئوها یا صدایی که برای آموزش ارسال میشود، نیاز به اینترنت 3G یا 4G دارند.
سال تحصیلی گذشته چند دانشآموز در مناطق محروم ایران دست به خودکشی زدند که علت این اقدام برخی از آنها از جمله محمد موسویزاده، دانشآموز ۱۱ ساله اهل بندر دیّر استان بوشهر، عدم توانایی خانواده در تهیه گوشی همراه عنوان شد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر