شرایط برای پیروزی رئیسی در انتخابات و تبدیل وی به رهبر آینده جمهوری اسلامی فراهم شده است
روزنامه فرانسوی لوموند در شماره امروز خود نوشته است که رهبر جمهوری اسلامی برای به کرسی نشاندن نامزد مورد نظر خود، ابراهیم رئیسی، انتخابات ریاست جمهوری را با حذف رقبای وی قفل کرده است.
به گزارش رادیو فرانسه، مقالهنویس لوموند از رد صلاحیت علی لاریجانی، مشاور رهبر و رئیس پیشین مجلس اسلامی، به عنوان تصمیم غیرمنتظره شورای نگهبان یاد کرده و افزوده است که به دلیل پشتیبانی لاریجانی از برجام و همسویی وی با روحانی تندروترین گرایشهای جناح محافظهکار حکومت اسلامی از او متنفرند، هر چند رد صلاحیت وی آشوبی در بین محافظه کاران سنتی به پا کرده است.
یک تحلیلگر محافظهکار جمهوری اسلامی که نخواسته نامش فاش شود به خبرنگار لوموند گفته است که حتی گروههای باصطلاح انقلابی حکومت اسلامی از حذف علی لاریجانی بُهتزدهاند، به طوری که حتی برادر وی، صادق لاریجانی، رئیس پیشین قوۀ قضائیه و عضو فقهای شورای نگهبان، تصمیمهای اخیر این نهاد را غیرقابل دفاع دانسته است
لوموند در ادامه از ابراهیم رئیسی به عنوان “فرزند معنوی” علی خامنهای یاد کرده و با اشاره به علاقۀ خامنهای به ابراهیم رئیسی پیش بینی کرده است که رئیس کنونی قوۀ قضائیه پس از انتخابات ریاست جمهوری به رهبر آینده و جانشین علی خامنهای نیز تبدیل شود.
مقالهنویس لوموند در پایان به نتایج یک افکارسنجی انتشار یافته توسط خبرگزاری فارس، وابسته به سپاه پاسداران، اشاره کرده که نرخ مشارکت در انتخابات آینده را ۵٣ درصد و آرای ابراهیم رئیسی را ٧٢٫۵ درصد پیشبینی کرده است.
لوموند یادآوری میکند که در دهمین انتخابات ریاست جمهوری که به روی کار آمدن محمود احمدینژاد منجر شد، خبرگزاری فارس پیش از پایان رأیگیری آرای محمود احمدینژاد، به عنوان پیروز انتخابات، را اعلام کرد.
عدم مشارکت مردم به معنای فروپاشی نظام است
دوشنبه، 27 اردیبهشت ماه 1400 = 17-05 2021
چند هفته مانده به انتخابات و بررسیها نشان میدهد ۶۸ درصد مردم علاقهای به اخبار این حوزه سیاسی ندارند! پس تعجب ندارد که پیشبینی میزان مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری۱۴۰۰ براساس گزارش ایسپا، ۳۹ درصد خواهد بود. یک استاد جامعهشناسی دانشگاه تهران میگوید اگر مشارکت در انتخابات پایین باشد، در صحنه سیاست خارجی ما با یک بنبست ارتباط با جهان روبرو خواهیم شد.
به گزارش انصافنیوز، تقی آزاد ارمکی با اشاره به اینکه اگر مشارکت در انتخابات پایین باشد، با یک بنبست ارتباطی با جهان روبرو خواهیم شد، میگوید: در صحنه سیاست خارجی ما وارد جنگ با غرب نخواهیم شد، بلکه با یک بنبست ارتباطی با جهان روبرو خواهیم شد یعنی به انزوا کشیده می شویم. (یعنی جهان غرب دیگر حاضر به گفتگو با حکومتی که از سوی مردم طرد و منزوی شده نخواهد شد)
وی افزود: اگر انتخابات ریاست جمهوری غیرمشارکتی باشد و آدمی بیاید که قدرت نداشته باشد و بیشتر انتصابی باشد، شبیه به این است که داماد باشد اما عروس نباشد یا عروسی که داماد نداشته باشد. ظاهراً عروسی است و جشنی بر پاست اما عروس یا داماد نیست. در واقع مهمانی خودیها است، اما در ادامه میبینید این خود سر خود را میخورد و علیه خودش اقدام میکند، تعارضات درونی شکل میگیرد و فروپاشی اتفاق میافتد.
source https://www.azadegy.de/?p=25405
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر