۱۴۰۰ شهریور ۱۶, سه‌شنبه

واکسن وجود ندارد اما می گویند تزریق آن اجباری است!

واکسن وجود ندارد اما می گویند تزریق آن اجباری است!
روزنامه همدلی چاپ تهران به‌نقل از محمدرضا محبوب فر (کارشناس حوزه سلامت) نوشت: واکسن های ایرانی و چینی در فهرست آژانس دارویی بسیاری از کشورهای جهان قرار نداشته و گواهی دریافت واکسن های کرونای ساخت ایران و چین به‌رسمیت شناخته نمی‌شود. گزارش‌شده است تعدادی از شهروندان ایرانی حتی با وجود داشتن ویزای مسافرت و اقامت و به‌رغم دریافت دو دوز واکسن چینی سینوفارم، مجاز به ورود به فرودگاه برای پرواز به مقصد آلمان نبوده‌اند، چون واکسن های کرونای ساخت ایران و چین مورد تأیید اتحادیه اروپا نیست.

وی در ادامه گفت: معلوم نیست چرا قبل از تأمین واکسن های معتبر و مفید برای واکسیناسیون مردم، به اسم قرنطینه هوشمند قصد کرده‌اند که واکسن را اجباری کنند و به مردم اولتیماتوم می‌دهند؟ در کنترل و مهار بیماریهای عفونی و واگیر، قرنطینه هوشمند موضوعیت ندارد چرا که تعطیلی و قرنطینه مناطق آلوده باید مطلق باشد تا ویروس ابداً اجازه چرخش و تکثیر نداشته باشد و عملاً زنجیره عفونت قطع گردد… . این پرسش را البته نمی‌توان از نظر دور داشت که چرا اکنون کشورهای منطقه و همسایه ایران در حالت بازگشت به وضعیت اقتصادی قبل از کرونا هستند و زندگی به‌حالت عادی بازگشته است، اما اقتصاد ایران به‌عنوان کشوری که غول انرژی جهان نامیده شده است، باید نصف امارات و یک چهارم ترکیه و عربستان باشد؟

در همین حال محمدحسن آصفری نماینده اراک در مجلس یازدهم گفت: واکسیناسیون مردم باید برای دولت در اولویت نخست باشد و سرعت در این بخش را بالا ببرد. اینکه خبر می‌رسد پنج میلیون دُز واکسن وارد کشور شده است، جای ذوق‌زدگی ندارد، چون وضعیت واکسیناسیون جامعه بسیار ضعیف است و متاسفانه کار به کندی پیش می‌رود. این سرعت حلزونی در خصوص واکسینه کردن مردم در برابر کرونا حقیقتاً جای نگرانی دارد.

وی افزود: ما جداً از طرح واکسیناسیون مردم گلایه داریم و توقع سرعت بخشیدن به این بخش، مطالبه همگان است. این واکسن‌هایی که امروز به کشور وارد می‌شود بیشتر از سمت جمعیت هلال احمر است و بخش زیادی از آن اهدایی است. یعنی هنوز بعد از ماه‌ها خیلی کار جدی برای تامین و واردات واکسن توسط دولت صورت نگرفته است. با این روند جلو برویم، همچنان با آمار وحشتناک فوتی‌ها مواجه خواهیم بود.

New Title

هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر